Smedejernslåge


Smedejern er en åben og elegant måde at afskærme sin have på. Samtidig har en smedejernslåge en særlig beskyttende effekt, der besværliggør tyveri.

 

Håndsmedet smedejernslåge

Hos H.P. Montage får du en smedejernslåge, der er fremstillet på den gammeldags manér i hånden af vores smed. Det betyder, at du som kunde hos os har mulighed for at komme med egne tegninger og få smedet en helt unik smedejernslåge. Har du ikke selv en færdig idé, kan du snildt lade dig inspirere af vores omfattende billedkatalog, som du finder herunder.
 

 

Smedejernslåge i gennemført kvalitet

Med låger, der håndsmedes fra bunden, varmes jernet op i essen og bukkes på en ambolt. Det betyder, at vi har mulighed for at skabe lige præcis de krummelurer og svaj, som du ønsker.

 

Når en låge er smedet færdig, gennemgår den flere behandlinger for at opnå maksimal styrke og holdbarhed. Første behandling er varmgalvanisering; en hærdningsproces, der forsegler jernet og forhindrer det i at ruste. Dernæst pulverlakeres smedejernslågen; en af de stærkeste lakeringer, der fås.

 

Hvis du er uheldig at få ridset smedejernslågen, kan ridsen let repareres med en pensel, og lågens holdbarhed er uforandret, så længe galvaniseringen er intakt.

 

Læs mere om:

 

Smedejern

En smedejernslåge fra H.P. Montage har en holdbarhed på et par generationer og kræver ingen vedligeholdelse. Lågerne er i kraft af deres høje kvalitet tilpasset danske vejrforhold og passer desuden til den danske tradition for rustik charme og solidt, holdbart byggeri.


  

Totalløsninger

H.P. Montage leverer totalløsninger og udfører gerne murerarbejde i forbindelse med opsætning af smedejernslågen. Vi tilbyder også automatisk portåbning og andet tilbehør såsom kørebanedetektor, kodeklaviatur, kamera ved lågen, osv. Er du i tvivl om, hvorvidt vi tilbyder det, du ønsker, er du velkommen til at kontakte os!

Få et tilbud

 

Vi specialfremstiller efter eget ønske & tegning. Vi løser med glæde Deres
spændende og udfordrende opgaver.

 

Ring og hør om mulighederne, eller få et uforpligtende tilbud på deres næste opgave.

 

Stort udvalg indenfor:

- Smedejernslåger

- Smedejernsporte

- Automatiske låger

- Havelåger

 

Vi er altid klar til en god handel til gavn for alle parter.

 

Telefon


65 96 45 13

 

Mobil


40 16 78 46

 

HP Montage A/S
Tværskovvej 47
DK-5462 Morud
helge@hpmontage.dk
           Tlf.       6596 4513
Mob. 4016 7846
CVR 1788 5537