En del af Ottesen porte og hegn

Erfaring med håndværk

HP montage er i foråret 2019 gået sammen med Ottesen Porte og hegn ApS, men Helge og Jytte er stadig med i den daglige drift. Vi har både til huse i det idylliske Tværskov, en af Danmarks få rigtige landsbyer, som ligger midt i den nordvestfynske natur. 

Vi holder også til i solskinsbyen, Skælskør på sjælland, således at vi kan hjælpe vores kunder i hele Danmark.

Siden virksomhedens grundlæggelse i 1990 har vi monteret letvægts-porte både i Danmark og i udlandet og har udført arbejde så langt væk som Thailand og Fransk Guinea. Størstedelen af vores opgaver har dog ligget i Danmark, Belgien, Holland og Tyskland.

Entre på nyt marked

I 1996 begyndte vi at smede og opsætte smedejernslåger. Det er vores mål at tilbyde den højeste kvalitet på markedet til en konkurrencedygtig pris. Stadig flere opdager fordelene ved en rigtig smedejernslåge – rustik elegance kombineret med en holdbarhed på flere generationer, og ingen vedligeholdelse. Vores marked er derfor i rivende vækst, og vi satser målrettet på at blive Danmarks førende leverandør af smedejernslåger.

H.P. Montage leverer totalløsninger og varetager gerne eventuelt murerarbejde i forbindelse med opsætning af en smedejernslåge. Vi leverer og opsætter også forskelligt tilbehør, som f.eks. automatisk port- eller lågeåbner og kameraovervågning ved lågen.

Fuld tilfredshed

Hos H.P. Montage sætter vi en ære i at udføre et stykke arbejde, der kvalitetsmæssigt er helt i top og som opfylder kundens forventninger.Vi beskæftiger kun dygtige og ansvars-bevidste håndværkere, der har øje for

Detaljen og for, at den færdige løsning kommer til at ”se godt ud”, helt som kunden ønsker det. Vores håndværksmæssige erfaring gør, at vi ikke er bange for at love dig fuld tilfredshed – eller pengene tilbage.

Smedejern:​

Hos HP Montage føres et bredt udvalg af smedejernsporte og smedejernslåger. Du kan læse mere om dette ved at trykke her. HP Montage installerer også porteautomatik, samt havelåger. Du kan mere om vores produkt her på denne side.​

Kig dig omkring og se vores store udvalg af:

  • Smedejernslåger
  • Smedejernsporte
  • Automatiske låger og porte
  • Havelåger
  • Hegn

Læs mere om HP Montage her eller vælg et produkt i menuen i toppen. Du er også velkommen til at kontakte os og høre mere.

Telefon: 60 61 06 68

​HP MONTAGE - en del af Ottesen porte & hegn ApS.

Pigeonvænget 25

4230 Skælskør

Cvr 38534203.