En del af Ottesen porte og hegn

Stålhegn​

Fremstilling og montering af stålhegn

Skal du bruge et stålhegn til haven eller grunden? Så er du kommet til det rigtige sted. HP Montage er eksperter i at fremstille og montere stålhegn, vi leverer og monterer i ind- og udland. Vi har mere end 20 års erfaring med området og har monteret mange stålhegn over årene.

Vi har gennem tiden også løst opgaver med smedejernporte og stålhegn i udlandet, vi har blandt andet været i Belgien, Holland, Tyskland m.fl. og løse opgaver.

Hør mere om fremstilling og montering af stålhegn på telefon 60 61 06 68

Fuld tilfredshed

Vi sætter en ære i at levere arbejde, hvor kvaliteten er helt i top, og som opfylder vores kunders forventninger. Vi bruger kun dygtige og ansvarsbevidste håndværkere til løsning af vores opgaver. Det gør, at vi ikke er bange for at love dig ”fuld tilfredshed – eller pengene tilbage”.

Totalleverandør af hegnløsninger

Når det kommer til stålhegn og smedejernsporte er vi totalleverandør. Vi udfører også evt. murerarbejde i forbindelse med opsætning af stålhegn og monterer ekstra udstyr som kameraer, portåbnere m.m.

Få et uforpligtende tilbud på stålhegn

Kontakt HP Montage i dag og få et uforpligtende tilbud på stålhegn. Ring til os på telefon 60 61 06 68, så tager vi en snak omkring dine tanker og idéer.​

Kig dig omkring og se vores store udvalg af:

  • Smedejernslåger
  • Smedejernsporte
  • Automatiske låger og porte
  • Havelåger
  • Hegn

Læs mere om HP Montage her eller vælg et produkt i menuen i toppen. Du er også velkommen til at kontakte os og høre mere.

Telefon: 60 61 06 68

​HP MONTAGE - en del af Ottesen porte & hegn ApS.

Pigeonvænget 25

4230 Skælskør

Cvr 38534203.