Stålhegn

getimage.aspx

Fremstilling og montering af stålhegn

Skal du bruge et stålhegn til haven eller grunden? Så er du kommet til det rigtige sted. HP Montage er eksperter i at fremstille og montere stålhegn, vi leverer og monterer i ind- og udland. Vi har mere end 20 års erfaring med området og har monteret mange stålhegn over årene.

 

Vi har gennem tiden også løst opgaver med smedejernporte og stålhegn i udlandet, vi har blandt andet været i Belgien, Holland, Tyskland m.fl. og løse opgaver.

 

Hør mere om fremstilling og montering af stålhegn på telefon 65 96 45 13.

 

Fuld tilfredshed

Vi sætter en ære i at levere arbejde, hvor kvaliteten er helt i top, og som opfylder vores kunders forventninger. Vi bruger kun dygtige og ansvarsbevidste håndværkere til løsning af vores opgaver. Det gør, at vi ikke er bange for at love dig ”fuld tilfredshed – eller pengene tilbage”.

 

Totalleverandør af hegnløsninger

Når det kommer til stålhegn og smedejernsporte er vi totalleverandør. Vi udfører også evt. murerarbejde i forbindelse med opsætning af stålhegn og monterer ekstra udstyr som kameraer, portåbnere m.m.

 

Få et uforpligtende tilbud på stålhegn

Kontakt HP Montage i dag og få et uforpligtende tilbud på stålhegn. Ring til os på telefon 65 96 45 13, så tager vi en snak omkring dine tanker og idéer.

Kig dig omkring og se vores store udvalg af:

  • Smedejernslåger
  • Smedejernsporte
  • Automatiske låger og porte
  • Havelåger
  • Hegn

Læs mere om HP Montage her eller vælg et produkt i menuen i toppen. Du er også velkommen til at kontakte os og høre mere.

 

Telefon:    65 96 45 13
Mobil:     40 16 78 46